PUTA Y AMADA

Marc Ferrer

2018

SINOPSI

Marc i les seves dues amigues, Zaida i Júlia, s'embarquen en una sèrie de relacions superficials que els faran transitar des del més pur egoisme a la necessitat de companyia de l'ésser estimat. Aquesta comèdia moral sobre el final de la joventut i la desidealización de el món, és també un retrat d'aquesta Barcelona, puta i estimada, en la qual es troben immersos.

BIOFILMOGRAFIA

MARC FERRER (Barcelona, 1984). Graduat en Comunicació Audiovisual a la UPF, Ferrer ha dirigit diversos curtmetratges, entre ells “Los últimos románticos” (Sitges 2008), videoclips per al grup Papa Topo, com “Sangre en los zapatos”, “Enero”, “Ópalo negro", i per La prohibida (“La Publiccitá”). La seva filmografia com a director inclou diversos llargmetratges, entre ells, “Nos parecía importante” (D’A Film Festival 2016), “La maldita primavera” (D’A Film Festival 2017, Atlantida Film Fest 2017), “Puta y amada” (D’A Film Festival 2018). 

Títol:

PUTA Y AMADA

Any:

2018

Gènere:

Comèdia

Format:

Llargmetratge

Duració:

62'

Direcció:

Marc Ferrer

Guió:

Marc Ferrer

Intèrprets:

Marc Ferrer, Adrià Arbona, Julia Betrián, Nausicaa Bonnín, Zaida Carmona, Laura Martinova, Jairo Morés, Karme Málaga, Gregorio Sanz, Yurena

Fotografia:

Marc Ferrer, Cristina Capote

Música:

Adrià Arbona

Distribució nacional

FILMIN