SERVICE

Una de les activitats que realitza Fasten Films són els rodatges service en espectaculars localitzacions amb un tax rebat de fins al 50%. Els territoris de Catalunya (d'on és Fasten Films i on rau una gran part de la seva activitat cinematogràfica), l'arxipèlag de les Illes Canàries i la Península Ibèrica en general ofereixen infinitat d'opcions, des de la jungla, la muntanya, el mar, el desert, pobles típics d'estil colonial, fins a grans i petites ciutats … Fasten Films garanteix trobar les localitzacions perfectes per a cada pel·lícula a través d'equips de confiança experts en el scouting per a rodatges.
 
Fasten Films ofereix als productores estrangeres els seus serveis per dur a terme rodatges (en valor service o de coproducció) en aquests territoris. Fasten Films acumula una llarga experiència en rodatges internacionals, en pel·lícules d'entre 2 i 15 milions d'euros, encarregant-se de la part de l'rodatge de la seva pel·lícula o sèrie que vulgui dur a terme en territori espanyol.
 
Fasten s'encarregarà també de gestionar la monetització del rebat, oferint un rodatge realitzat per un equip de professionals plurilingües amb accés privilegiat a equips de rodatge experimentats.
 
Fasten ofereix anticipar tot el que podria necessitar per a cada un dels projectes, ja que està especialitzada en coproduccions internacionals com "Entre la vie et la mort", de Giordano Gederlini (guionista de la nominada als Oscar "Les Misérables"), i en services com "Skylin3s" de Liam O'Donnell.

CONTACTI'NS SI CERCA LOCALITZACIONS DE RODATGE I SUPORT PER A CALCULAR EL TAX REBATE!!

services@fastenfilms.com

  • Shooting Location
  • Shooting Location
  • Shooting Location
  • Shooting location